Förslag på inlägg

Vad vill ni veta om veterinärprogrammet? Vad vill ni att jag skriver om i nästkommande inlägg? Skriv gärna en kommentar eller maila mig så tar jag upp det i något inlägg framöver:)

Kram på er!

6 kommentarer

  1. Hej! Älskar bloggen, bra jobbat!
    Kanske kan du ta upp hur föreningslivet är? Jag har inte hört så mycket om det, men det lilla jag har hört låter väldigt kul. Hinner du engagera dig i någon förening, eller blir det mest plugg som står i fokus?

    1. Hej! Åh tack, vad glad jag blir! Jag skriver ett inlägg om detta framöver (även om jag själv tyvärr inte är så engagerad i det för tillfället). Tack för förslaget! Kram Emelie

  2. Tycker det är jätteintressant att följa det du skrivet, att få en inblick i kurserna du läser. Verkligen en inspiration för mig som drömmer om veterinärprogrammet i framtiden. Det är alltid intressant att följa hur en dag ser ut. Hur mycket du pluggar, hur lång den schemalagda skoldagen är, vad för ämne ni läser ju just nu, vad du gör på din fritid osv.

    1. Hej Vendela! Åh va roligt att höra, blir så glad att det kanske kan hjälpa någon tack för förslagen, tar upp detta i ett eget inlägg framöver! Hör gärna av dig igen om det är fler saker du vill att jag ska ta upp eller fråga om! Ha det så bra!

  3. Hej!

    Skulle vara väldigt intressant att höra om du vet om antalet platser på veterinärprogrammet ser ut att öka/minska/vara konstant de kommande åren.

    Mvh
    Elin

    1. Hej! Jag vet inte exakt men kan absolut kolla lite statistik hur det sett ut de senaste åren och skriva om det i ett inlägg 🙂

      Mvh, Emelie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.