En helg i Göteborg

God kväll! Väldigt sent inlägg då jag är kvälls/nattmänniska och är som piggast efter kl 22 på kvällen. Det har hänt att jag försökt sova, inte kunnat och gått upp för att plugga 00.30 och lyckats hålla fullt fokus en timme, nästan bättre än dagtid. Hade dock passat bättre med skolan om jag varit morgonpigg 😉

Sedan sist har jag bland annat hängt med Fanny, pluggat och ätit tacos. Trots att vi inte läser samma kurs eller samma år så funkar det jättebra och höjer motivationen enormt att ha någon som ser till att man inte sitter och kollar serier istället (vilket det lätt blir när man är själv).

I helgen har jag varit i Göteborg. Jag kom dit i torsdags efter ett försenat tåg (knappt ett enda tåg jag åkt med senaste året har varit i tid) och träffade då min lillasyster Emmy. Under fredagen så mötte vi upp Sofia och lunchade för att sedan övergå i fika då vi blev enormt kaffesugna. Efteråt fick jag lite plugg gjort då jag missade både torsdagens och fredagens föreläsningar.

Under helgen har vi även varit och kollat en Titanic-utställning (är ni i Göteborg, SE DEN!), träffat fler kompisar och hängt ute på Göteborgs fina gator. Skönt att få byta miljö för en helg, dessvärre har plugget blivit lite lidande och det är endast 1 vecka kvar till tentan!! Just nu känner jag att jag inte kan någonting men får försöka hänga med bra den här veckan och ägna helgen som kommer åt att verkligen plugga gamla tentor och förstå det mesta.

Hoppas ni hade en fin helg. Kram, Emelie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.