Sista dagen i februari

Månaden har verkligen flugit förbi, tiden går så otroligt snabbt. Snart är första skrivarveckan avklarad och två är kvar. Kandidatuppsatsen flyter på och jag har inte så jättemycket kvar med själva huvuddelen. Det enda är mina referenser som jag knappt börjat med. Allt ska refereras och kunna hänvisas till tex en artikel, webbsida eller en bok. Jag har alla länkar och allt jag har använt men har inte finslipat det än. Ska försöka skriva klart och bättra på huvuddelen av uppsatsen under dagen och göra referenserna ikväll.

Igår hade jag handledarmöte/skrivgruppsträff där jag, handledaren och tre klasskompisar som också har bakteriologi som ämne sågs och hade läst igenom varandras uppsatser. En väldigt bra hjälp då det är svårt att se vad man själv har missat/skrivit konstigt osv. Fick en massa bra tips om hur uppsatsen kan förbättras så det ska jag ändra på strax. Dock skulle jag göra mycket för en dag utan plugg. Vi har dagarna ”lediga” för uppsats men då jag både skriver och pluggar statistik så blir det inte så ledigt ändå 😉

Igår satt jag även med Annefrid på biblioteket en stund och skrev/försökte få till referenser. Kaffe är ett måste då kan jag säga!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.