PÅSKHELG

Hallå! Jag har äntligen tagit påsklov. Jag har hunnit med att både hälsa på min syster i Göteborg och vara några dagar vid sommarstugan på Tjörn. Detta behövde jag verkligen. Dagar utan pluggstress, god mat, fotbollsmatcher med släkten och allt mysigt som hör påsken till. Här får ni lite bilder från helgen, tog så himla få så fick låna några av min syster.

2 kommentarer

  1. Hej! Jag hade lite frågor som (hoppas det) framtida veterinärstudent 🙂
    Är det många som hoppar av i början? Har hört talas om överintag till olika program, just pga att det är många som gör det.
    Sen tänker jag det där med allergi… man kan ju få det när som helst i livet, själv fick jag kattallergi för ca 2 år sen, inte extremt besvärlig, har en katt själv och det fungerar bra, men jag undrar om det kan vara en hinder i framtida yrke? Finns det folk som pluggar till vet. och är (lätt)allergiska?
    Tack på förhand! Jag blir så motiverad när jag läser din blogg!

    1. Hej! Va kul att du är sugen på att börja plugga till veterinär 🙂
      I vår klass var det några stycken som hoppade av första året. Vissa tog studieuppehåll, nån började plugga i annat land osv. Sen är det folk som tillkommer nästan varje termin som har tagit studieuppehåll tidigare, så det blir väl någorlunda jämnt tror jag.

      Jag tror inte din allergi blir några problem om du har katt själv och det går bra. Vet några som är allergiska och verkar ha klarat av utbildningen bra ändå 🙂

      Va kul att höra att den motiverar. Hör gärna av dig om du har fler frågor 🙂 Mvh Emelie

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.