Morgondagens planer

Hallå på er!

Sitter just nu och har käkat middag och sammanställt dagens föreläsning som jag tyvärr missade pågrund av läkarbesök. Den handlade om cirkulationsorganen och idag var det kärlsystemet som stod på schemat. Får lite smått panik då mina anteckningar redan är uppe i över 100 sidor (och då har jag sållat!) och det är en massa föreläsningar kvar. Kommer bli sjukt mycket plugg inför tentan om en månad och känner att jag inte kan någonting 😮 Men såhär känns det oftast fram tills dagen innan tentan då saker börjar falla på plats så får hoppas det är så nu med!

Imorgon är det dags för genomgång av duggan som vi hade förra veckan. Så det är väldigt bra att se vad man kunde och inte kunde. Dock är utlämningen av duggan klockan 8.30. Kommer vara så jobbigt att ta sig upp då jag numera är van att börja skolan 12.15 varje dag.

Efter genomgången så ska jag plugga och även göra min del av ett grupparbete som ska redovisas om 2 veckor. Vi har fått fyra fall om olika ämnen och ska svara på frågor om det och presentera det inför halvklass. Roligt men svårt om man kör fast. Så lika bra att börja i tid och få en klar bild över ämnet så man kan svara på eventuella frågor vid presentationen.  Sedan får jag lite Värmlandsbesök i helgen också i form av Tim så det har jag att se fram emot när jag sitter och kämpar på med grupparbetet under dagen imorgon 🙂

Hoppas ni får en fin helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.