Hallå igen!

Det har hunnit bli ett nytt år sedan sist vi sågs! Tänka sig. Hoppas ni haft det bra. Själv har jag har det oförskämt bra. Det var faktiskt lite jobbigt att behöva ta sig tillbaka till verkligheten igen. Att vara på en liten ö som är 2/3 naturreservat i över två veckor gör att man hinner vänja sig vid en viss livsstil. Bara långa promenader, tända brasa, dricka vin och spela spel för hela slanten.


Men det var bara till att åka tillbaka till Malmö i söndags för att på måndagen få en kalldusch i hur vardagen faktiskt ser ut på riktigt just nu. Alltså inte lika mycket slappande och göra vad man vill, utan lite mer företagsekonomi med extern redovisning, bokslut och beskattning. Och räkna, räkna, räkna. Inte lika charmigt nice, men nyttigt. Ja, ja nu ska jag inte vara sån. Det var faktiskt trevligare att komma tillbaka till rutiner och vardag än vad jag tänkte! Så nu sitter jag åter vid den spexiga tapeten i köket (obs den fanns där när vi köpte lägenheten. Den är fin, det är inte det. Mer att jag aldrig skulle slänga mig med det uttrycket ifall jag själv valt och satt upp den. För då hade det varit som att jag aktivt valt ut en tapet för att det är så ”härligt” med spexiga detaljer i lägenheten. Jisses vad jag drar med er i mina egna tankar ibland..). 

Men där satt jag i alla fall idag och sippade på mitt kaffe innan Frida kom över och vi skulle göra en paruppgift ihop. Vi har ganska mycket på en gång nu. Det är ju tur att man samlat ihop lite energi efter en lång ledighet.

Imorgon är det e-bokföring som gäller. Sen kommer mesta av tiden gå åt till tentaplugg inför tentan den 18e.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *