Sena bilder från Lucia

Igår hade vi våra presentationer av affärsplanerna. Trots en lång dag med maffigt många redovisningar var det ändå kul att höra vad alla hade kommit på för idéer. Men när klockan slog 17 och vi var färdiga så var man rätt färdig även i huvudet. Känns väldigt välbehövt med lite uppehåll nu.

Det om det. Jag tänkte nämligen slänga upp lite bilder från luciafirandet som var på Alnarp! Vi satt uppe några st och skrev i biblioteket när vi kom på att det skulle hållas ett luciafirande i foajén efter lunch, så vi bestämde oss för att ta en paus och gick för att kolla in vad som hände. Blev rätt paff över att se så hur många människor det var som klämt ihop sig i foajén!?


Jag smög iväg en bit för att tjuvkika på vart luciatåget höll hus. Och där stod dom! Nere i korridoren. Så fint✨


Men bäst av allt var nästan alla förväntansfulla blickar man såg när man först började höra kören som sjöng från långt håll, innan de hade kommit fram inom synhåll.


Tjusigt värre

Hade inte fått in helt rätt inställningar på kameran, så det ser lite ut som att luciatåget kutade inför att ställa sig på plats.


Så fint initiativ. Och gulligt av tisdagsfiket att också bistå med gratis fika (som jag dessvärre inte fick nån bild på). Trevlig paus i studierna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *