Litet smakprov av Branschdagen

Okej, här kommer ett litet axplock av bilder från Branschdagen!

Här under en av föreläsningarna när Buddha Browett från Los Perros Urban Farming berättade om företaget.

Så himla bra föreläsning! Blev mäkta imponerad av vad de har lyckats med och hur de fortsätter att utvecklas. Det var synd att inte hinna lyssna på hela föreläsningen. Men hann ändå lyssna tillräckligt för att bli riktigt inspirerad!

Något som var riktigt roligt var att det var ett jämnt tryck på folk i utställningshallen, oavsett om föreläsningarna i rummet bredvid pågick eller ej. Det var så fint att höra sorlet av alla diskussioner som var i full gång överallt.

Lunchen från Rude Food dukades fram.

Och om man kände för något annat än kaffet och kakorna i sina pauser kunde man smaka på en Foodie från Veg of Lund. (Foto: Jenny Arnér)

Här står jag och moffar i mig en av smakerna. Smickrande, I know. Jag bjuder på den. Till mitt försvar är en foodie betydligt mer trögflytande än en smoothie, upptäckte jag. Så därför det lite mer överdrivna bakåtlutandet av huvudet. (Foto: Jenny Arnér)

En annan av våra föreläsare var Maria Forssell från Paradis Design som också höll en väldigt bra föreläsning!

Vill man se mer av dagen och bilder från alla föreläsningar får man gå in på hemsidan och kolla (de är inte uppe än men kommer snart).

Så sjukt kul att få ha varit en del av att anordna den här dagen! Den är både viktig, rolig och intressant. Nästa år ser jag dock fram emot att kunna gå på den helt och faktiskt uppleva den lite mer själv! Haha. Det är ju alltid förbannelsen av att anordna grejer, att inte få ta del av slutresultatet lika mycket som de som inte är med och anordnar. Så det ska bli väldigt kul att se vad nästa gäng kommer hitta på för nåt till Branschdag Trädgård 2019!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *