Otippat matchande och vacker utsikt

I veckan hade vi växtanatomi-övning . Vi tittade på snitt av olika växtdelar och vävnader. Tyckte det var lite kul när jag upptäckte att tröjan jag hade på mig matchade infärgningen av en sidorot på majsrot .

Imorse njöt jag lite extra av utsikten påväg ut till Alnarp. Nu när E6:an är avstängd måste bussen köra sista sträckan ute på gamla vägen vid havet, så att man kommer in till Alnarp från helt andra hållet än vad man brukar. Och den vägen är så mycket finare.

Så fint ljus. Vet dock inte vad som är dis och vad som bara är fett på fönstret…?

Känner mig helt slut i både huvud och kropp efter den här veckan. Unnade mig att beställa hem en ny kamera igår innan jag gick och la mig. För det är sånt jag gör när jag ska unna mig nåt i samband med att jag går och lägger mig, beställer dyra teknikprylar. Nej. Inte riktigt så. Har spanat efter en smidig och bra kompaktkamera ett tag nu. Märker att jag inte orkar släpa med min systemkamera så som jag gjorde för några år sedan. Plus att mitt redigeringsprogram på datorn krånglar nåt extremt. Så nu har jag beställt en mindre och smidigare variant där jag kan föra över och redigera direkt i telefonen istället. Ska bli kul att se hur det blir!

Ha en fin helg. Vi hörs

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *