Trött men inte trött

Jag måste säga att jag är tillbaka i verkligheten nu. Note to self: när man skjuter upp saker blir det MYCKET på samma gång sen. Dock ångrar jag inte att jag pluggade så lite hemma i Stockholm. Jag fokuserade på att hänga med kompisar, gosa med katten och ladda lite energi till slutspurten på kemikursen.

Käftsmällen när jag började lägga upp en plan för pluggandet nu tre dagar innan tentan var ett faktum. Föreläsaren sa i början av kursen att det var viktigt att varje dag göra övningarna och FÖRSTÅ dem innan nästa föreläsning. Annars skulle de sista dagarna vara stressiga. Jag tycker dock att jag har gjort ett relativt bra jobb med framförhållningen fram tills förra veckan. Dock kommer det nog gå bra med tanke på att vi har ganska många dagar med inläsning och egenstudier. Väldigt skönt att ha tid att gå tillbaka och kolla igenom allt. Mindre skönt när man inser att det finns många frågetecken…

Hur som helst är jag trött. Inte trött som att jag vill sova. Utan trött som att jag vill titta på Netflix. Idag har jag nämligen pluggat väldigt mycket, men också varit hos sjukgymnasten och veckohandlat. Så jag har förtjänat lite slötid nu. Visst? Visst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *