15 dagar kvar

Jag kan inte riktigt greppa att det bara är 15 dagar kvar till julafton. Det ligger nog i att jag har räknat ner enda sedan augusti. Julkänslan har gjort sig påmind väldigt mycket den senaste veckan måste jag säga. I onsdags var det bland annat ”adventsmys” med kören i skolan. Vi lyssnade på musik, lekte lekar, fikade, sjöng och gjorde våra buxbomkransar till Luciatåget som vi går på onsdag. Om ni vill börja på SLU eller redan går kan jag verkligen rekommendera att gå med i något utskott. För mig passade kören perfekt! Vem kan klaga på Lucia liksom?

Bortsett från myset med kören så bjöd jag över Maja, Carro och Camilla i lördags för att dricka lite glögg och snacka lite skit. Eller jag behövde egentligen hjälp att bära in min spis som jag (äntligen) har fått. Jag har hittills levt på en platta bara. Hur som helst fikade vi med pepparkakor och glögg, sen kunde vi inte låta bli att beställa hem pizza för att äta till middag. Julmys deluxe!

För att verkligen toppa julkänslan var jag och Maja på en julmarknad i Malmö igår! Det var också supermysigt och jag kunde bocka av flera klappar som stod på listan. Tyvärr så var det lite för mycket promenerande för mitt knä så jag var väldigt svullen på kvällen. Men men, det var det värt. Nu ska jag värma på en matlåda från igår!

Kram!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *