Ett axplock till kurs

När jag skrev om den nuvarande kursen ”Odling och Kvalitet hos Trädgårdsprodukter” så berättade jag att det var ett oklart ämne. En bred kurs där jag inte riktigt fann den röda tråden. För att uppdatera kan jag säga att jag fortfarande inte fattar till 100%. Vi har fört fram våra frågetecken och även fått några svar men det är inte föreläsarnas fel utan jag tror problemet ligger i kursen. Jag tror också att det är första gången som just det här ämnet genomförs med det här upplägget, men jag kan ha fel.

Missförstå mig rätt när jag klankar ner på ”Odling och Kvalitet hos Trädgårdsprodukter”. Om man ser separat på varje föreläsning så är det ofta väldigt givande och intressant. Problemet är att jag inte ser hur allt håller ihop och vad som kommer på tentan i januari.

Nu har jag klagat färdigt! Det är lördag och bara 31 dagar kvar till julafton! Att räkna ner till julafton är lite av en tradition jag har och det ger mig något att se fram emot nu när det kan kännas lite knapert i mörka november. En annan härlig grej är att jag klarade kemitentan! Check!

Nu ska jag ner till tvättstugan och tvätta!

Kram!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *