Yes! (obs, inte diskmedlet)

Yes!! Jag klarade tentorna! Känslan är verkligen obeskrivlig just nu. Första kursen är nu avklarad och jag kan nu fokusera fullt ut på nästa kurs, Grundläggande kemi. Imorgon är första föreläsningen men just nu sitter jag och tittar på film samtidigt som jag äter lite daimtårta och dricker ett glas bubbel. Om det är någon gång man ska fira så är det nu! 

Idag hade vi introduktion till kemikursen och jag måste säga att det känns väldigt bra. Dock har jag inte läst kemi sen högstadiet men vad  jag kommer ihåg tyckte jag att det var intressant och jag vill minnas att jag var ganska duktig på det. Det lär vi i och för sig märka haha. 

Det känns som om jag har pluggat på universitet mycket längre än fyra veckor. Jag vet inte om det är ett bra eller dåligt tecken. Hur som helst trivs jag fortfarande väldigt bra. Förresten var jag hos sjukgymnasten idag och jag kände att det gick jättebra, just nu går det snabbt framåt! Hoppas att jag kan börja ha ett lite mer socialt liv när knät inte längre står i vägen! Äsch, var sak har sin tid. 

Nu ska jag fortsätta med min film och jag hoppas att ni har en underbart trevligt kväll!


2 kommentarer

  1. Grattis, skönt att det gick så bra även om jag redan visste det innan Kul med kemi, din kusin gillar det och ska (just nu) bli kemist när han blir stor

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *