Vallmo, judasträd och planta på besök

Igår var det någon som sa ”Känns det inte som att sommaren har börjat nu? Och om det blir dåligt väder nu är det bara en dålig sommardag?”. Igår var det verkligen sommarväder, så det kanske stämmer. Och idag ösregnar det, så då är det kanske bara en kall och dålig sommardag? Har inte gjort så mycket. Har ändå haft ett berg av tvätt att tvätta. Så den här regniga och grå dagen blev ändå väldigt välkommen. Och en fredag är alltid en fredag! Oavsett regn eller inte.

Men igår var det alltså sommarkänslor. Från bussen var det första gången jag upptäckte att en hel vägg längs med en av byggnaderna är prydd med Vallmo hela vägen. Så himla fint.


Vi hade vi föreläsningar om växtskydd på friland hela dagen. Helene är så bra och intressant att lyssna på, så trots att jag är inne i nån tråkig pollenallergi-dimma ofta nuförtiden var det en väldigt givande dag.


På lunchen traskade jag, Zottie och Frida ut i parken på en promenad. Allt luktar så otroligt mycket just nu! Nästan så att man blir lite yr ibland. Här är Zottie framför en av favoritdofterna för dagen, vid Judasträdet framför slottet.

Sen hade vår föreläsning fått besök av ett gäng fina tomatplantor. Tycker det är så roligt att man många ggr inte kan missa vart man pluggar nånstans, när folk har tagit med sig växter från växthusen som de ska ha med sig hem. Och man blir ju så glad av att se växter här och där hela tiden!🌿🍅

Nu ska jag fira att jag tvättat klart monsterhögen av tvätt. Det är verkligen inte roligt att tvätta. Ha en trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *