Avslut på rotningslabben

Oj! Kom åt nån funktion jag aldrig känt behov av att använda tidigare, så nu hamnade alla bilder som mindre varianter bredvid varandra? Well, well kan ju vara kul att testa nåt nytt! Plus att jag är för trött för att ändra på det nu.

Idag avslutade vi rotningslabben, som varit igång alldeles för länge för att jag ska minnas exakt när vi startade den. Men den har varit igång lång tid. Låt oss bara hålla oss till det.

Vi lyfte undan våra brätten med Prunus laurocerasus från en mindre djungel, körde in allt, drog ur plantorna, skakade bort mög som inte skulle vara kvar, sköljde, kollade in rötter med lupp, la ut de olika testgrupperna,fotograferade och tog anteckningar.

Sen satt jag, Julia och Kimberly och skrev på labbrapport resten av dagen. Just nu har vi vääldigt mycket att göra. Kommande två veckor innehåller mycket på en och samma gång: Två laborationer med tillhörande rapporter, presentationer av resultat, skriva klart projektarbete, presentation av projektarbete och sist men inte minst muntlig tentamen.

Ibland känns det lite väl panikartat när man sitter och kommer på sig själv med att tänka på alla grejer samtidigt. Viktigt att komma ihåg att ta en sak i taget då! Ha det fint, puss och kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *