Färgbomb

En dag efter att vi hade varit och kollat in en byggnad i Malmö som vi skriver om i ett pågående projekt, bestämde jag och Julia oss för att gå till Oasen. Detta nästan ökända ställe i Malmö. Har du inte varit där inne så går du dit! Det är ett ställe som aldrig slutar överraska. Sen vill jag inte hänga ut nån specifik, men vill bara ge ett allmänt litet tips om att man ska vara noga med att spana in de växter man funderar på att köpa med sig hem lite extra noga. Jorden ska vara frisk och det ska inte krypa runt nåt på växten. Om du köper med en ledsen växt hem är risken att alla dina andra växter kommer bli ledsna också..

Nog om det! Vi sprang i alla fall in på Oasen denna gråa, regniga, sunkiga onsdag och tog skydd inne i djungeln i källaren.

Varje rum har ett eget tema. Och intressanta detaljer finns det gott om, upptäcker nåt nytt varje gång jag är där.



Har aldrig tidigare tänkt på att första rummet man kommer till är en tiger. Alltså jag har ju självklart inte missat att det är tigerränder som pryder alla väggar. Men gjorde kopplingen först när vi var påväg upp igen, när jag såg huvudet, att ja ”Hela rummet är en enda tiger!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *