✨God Jul!✨

Så, nu är det verkligen juluppehåll på riktigt! Hade ett mysigt avslut med några från klassen i torsdags med käk och quiz i Malmö. Igår passade jag på att luncha med en kompis jag inte kommer se nåt över hela jul och nyår, packade inför kommande 2,5 vecka och på kvällen var det avskedsöl för en en annan kompis som ska flytta till Stockholm. Hela veckan har faktiskt handlat om att passa på att träffa folk och hitta på diverse trevliga grejer. Ihopklämt mellan affärsidé-rapport och presentation då. Så rätt många grejer på en gång, fast på ett trevligt sätt!

Nu sitter jag och Martin på tåget upp mot Ängelholm där vi byter till bil och åker upp till Rörö för jul. För den som har hängt med så är Rörö ett av mina absoluta favoritställen. Så det blir både jul och nyår på Rörö!

Kände att bilder från kransbinderiet vi hade hos Ida i Skumparp kunde passa som mina ”God Jul!”-bilder. Supermysig dag som gav extremt mycket julkänsla trots den tragiska avsaknaden av snö. Och kolla in de supersnajdiga, proffsiga kakorna som Ida hade gjort! Som hon även svor på att aldrig göra igen för att de var så irriterande krångliga och tidskrävande att skapa. Så jag är tacksam för att ha fått testa dom!

God Jul på er! Och gott nytt år! Hoppas ni ska göra nåt riktigt nice. Så ses vi i januari igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *