Blandat från senaste veckan

Nu var det över en vecka sedan jag gjorde ett inlägg här sist. Men vissa perioder har man helt enkelt bara mer att göra än annars. Man märker att energinivån inte bara varit lägre hos en själv, utan hos hela klassen, tiden innan växtfysiologitentan.

När vi skulle ha redovisning av en växtnäringslaboration var jag, Björn och Sofie där lite tidigare för att kolla in våra plantor en sista gång och prata igenom vår redovisning.

Det här är en av sittstilarna man kan ha på bussen hem efter en tung dag.

En morgon sprang jag för att hinna med en buss, som inte gick. Har varit så van vid att ta bussen innan åtta när avgångarna är betydligt fler. Så nu när jag skulle åka innan nio istället glömde jag bort att det inte går nån buss halv. Suck.. Jaha, så där stod jag på Södervärn, och ingen 133:a i sikte. Men då passade jag på att gå och köpa kaffe på Pressbyrån istället.

Påvägen tillbaka sen mötte jag Kimberly som var i färd med att sätta upp en tofs.

Alla höstfärger har börjat förflytta sig från trädkronorna till marken nu. Passar på att njuta av det sista av färgerna som finns kvar innan träden står helt nakna och marken går från en gyllene guldgul färg till en gråbrun massa.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *