Glad fredag!

Idag är det fredag, vilket innebär seminarium. På morgonen blev vi indelade i tvärgrupper för att diskutera vad vi hade kommit fram till under veckans grupparbeten. Klockan var snäppet innan 10.00 och det var redan 20 grader varmt. It goes without saying men det var ju bara fantastiskt, underbart och allt sånt fint att få gå iväg i denna värme med sin tvärgrupp för att förbereda inför dagens presentation.

Lite lätt suddig bild på glada tjejer i soligt skogsparti.

En fin grej med Alnarp är att parkerna är öppna för allmänheten. Så under hela dagen kan man få träffa på glada, promenerande människor och en och annan hund om man har tur.

Påväg i morgonljuset.

Efter inhandling av kaffe och diverse, innan diskussionen drog igång, gjorde vi den sjuka upptäckten hur gott påskliljor kan lukta!? Nästan honungsaktigt! Det var skönt att det var fler än bara jag själv som fick erfara en aha-upplevelse av detta faktum. Varför har jag gått och trott hela mitt liv att de är doftlösa?

Jonna körde ner näsan ordentligt. Eller fick blomman upptryckt. Inte helt säker.

Mitt på en av gräsmattorna står ett stort praktfullt träd som har börjat gå i blom.

En Magnolia kobus var. borealis.

Sen det här trädet, som jag alltid glömmer namnet på..

Så intensiv i färgen. Verkligen lyser upp från långt avstånd!

Alltid trevligt att spatsera förbi vackra byggnader på vägen tillbaka till föreläsningssalen.

Så kom alla grupper tillbaka, gick in och höll riktigt bra redovisningar och sen var det helg! Ha det fint hörni. Ses i nästa vecka!✨

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *