Nya grupper och marknadsföring

Så i onsdags påbörjade vi en ny kurs! Kursen heter ”Trädgårdsmarknaden” och fokuserar helt enkelt på marknadsföring inom trädgård. Den är redan superintressant och det känns som att hela klassen kan slappna av lite mer plötsligt.  Vi har nämligen haft väldigt mycket kemi, fysik och teknologi under de senaste kurserna. De har alla varit väldigt intressanta! Men tempot har varit högt och mängden information har många gånger känts ganska överväldigande. Därför känns det nu väldigt vältajmat med en kurs som bryter av lite.

På fredagen blev vi indelade i våra nya grupper som vi kommer arbeta tätt tillsammans med kommande månader. Vi satte direkt igång med att kika på vår första uppgift.

Precis som förra kursen vi hade i Teknologi, mark och klimat läser vi nu tillsammans med hortonomerna. Så det var bra att få sitta och snacka ihop sig en stund med sina nya gruppmedlemmar då många av oss fortfarande är okända för varandra.  På måndag börjar vi direkt att jobba med vår presentation som ska hållas på onsdagen.

Trevlig helg på er!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *