Gott nytt år!


Publicerat den

Avslutar året med ett inlägg från Finland, inte för att jag måste fly landet efter granförsäljningen utan för att min sambo är härifrån. Som influenser borde man väl summera året, men jag gör inte som man borde. Ni får istället bläddra lite i inläggen för att se vad jag sysslat med. Tänkte istället berätta om… Fortsätt läsa Gott nytt år!

Vad händer sen då?


Publicerat den

Att jag bor och studerar i Umeå kommer kanske inte som någon överraskning, men måste det vara så i 5 år? Ledande fråga? Svaret är nej. De tre första åren läses på grundnivå och de måste spenderas i Umeå. Som jag i tidigare inlägg varit inne på så läser vi väldigt brett de första åren… Fortsätt läsa Vad händer sen då?

Den sista granen är såld!


Publicerat den

Sådär då, då har vi sett till att stockholmarna har fina granar hemma som förhoppningsvis inte barrar än på ett tag. Skrev ju om granförsäljningen sist, så vi kan lämna det genom att konstatera att det var en rolig upplevelse och 10 lärorika dagar på Stockholms gator. Tack för trevliga samtal alla kunder! Nu sitter… Fortsätt läsa Den sista granen är såld!

Det var det!


Publicerat den

Nu är faktiskt sista föreläsningen avklarad för den här terminen. Som jag nämnt i tidigare inlägg så är den här kursen lite speciell, eftersom stora delar av klassen åker ner till Stockholm för att sälja julgranar nästa vecka. Så redan nu har vi inget mer schemalagt innan jul. Vi ska däremot skriva en rapport på… Fortsätt läsa Det var det!

Våra kurser i tvåan!


Publicerat den

I ett tidigare inlägg presenterade jag de kurser som vi läst i ettan. Den gången var det ett lämpligt ämne eftersom det inte hände så mycket annat som var värt att skriva om. Så kanske inte läget är denna gång, men måste ju berätta om vad vi gjort ändå va? Första kursen hette Skogspolitik och… Fortsätt läsa Våra kurser i tvåan!