Då betar vi av detta!


Publicerat den

Bloggar man så bör man väl presentera sig, så nu betar vi av detta så vi kan ägna oss åt annat sen. Johan Sjöberg heter jag, är 28 år gammal och kommer från Sågmyra i Dalarna. Jag studerar nu mitt tredje år på Jägmästarprogrammet och det innebär ju också att jag lämnat Dalarna och flyttat… Fortsätt läsa Då betar vi av detta!

Snart bara vi som inte är mätta..


Publicerat den

Inventeringen av fastigheten flyter på bra, och det är snart bara vi som inte är mätta! Skämt åsido, men det har gått bra med inventering och fastställande av avdelningsgränser på fastigheten. Förutom att vi gör en skogsbruksplan så ska vi även skriva en rapport om fastigheten och planen, och där ska vi bland annat reflektera… Fortsätt läsa Snart bara vi som inte är mätta..

Vad som händer just nu.


Publicerat den

Jag går som sagt tredje året på jägmästarprogrammet, och just nu läser vi en kurs som heter: Forest management planning and forest health. Kort sammanfattat handlar kursen om hur man planerar för skötsel av skogen. Det här är den första kursen vi läser helt på engelska. En utmaning naturligtvis, men bra träning inför både resten… Fortsätt läsa Vad som händer just nu.

Vem är det här då?


Publicerat den

Ja, vem är nu jag och varför skriver jag här? Johan heter jag, är 28 år och studerar till Jägmästare. Det sistnämnda är anledningen till att jag också skriver här. Jag tänkte att det här första inlägget får handla om varför jag skriver här, mig själv presenterar jag senare när jag redan skrivit om sånt… Fortsätt läsa Vem är det här då?