Godkväll!

Det har kommit en massa snö inatt! 😀 Fick värsta mysfeelingen imorse, snö överallt, och Herman (en pensionär i området) som gick och skottade allas uppfarter. Så mysigt. Tyvärr så har typ det mesta töat bort nu, och ikväll var det mest slask. Iallafall så började vi morgonen med introduktion till seminariekursen. Har bävat lite inför denna kurs, då jag vet att den kräver mycket självdiciplin och tid, och jag är inte alltid så tålmodig när jag ska leta reda på fakta och fördjupa mig kring grejer. Något mitt plugg-jag behöver förbättra. Efter lunch sen så var det dags för friskvård och rehabilitering. Jag ville kolla Telle i munnen, både då han är aningens tunn och inte går upp i vikt, samt att han gnisslar tänder/smaskar mycket när han äter och är hård i munnen vid start. Telle fick tummen upp i munhälsa minus sina vargtänder som han hade kvar, så dem tog vi bort, en var redan påväg att lossna då den nog varit i kontakt med bettet en del. (Det var faktiskt undertecknad som tog ut den!) Vi får se om det märks någon skillnad sen när jag ska köra honom igen, efter umeåvistelsen. För till umeå kommer jag ju nu redan på torsdag! 😀

Förutom Telle, så kollade vi en annan häst i halsen, sen fick vi avsluta eftermiddagen. Mellan lektionerna har jag hunnit städa, putsa sele, lagat mat osv. Har varit helt ok produktiv. Tänker att läggis måste vara ren när jag åker till Umeåt så jag får komma hem till en ren läggis. Men nu ska jag sova vänner, har planerat in en pluggmorgon med mig själv imorgon fm efter hästarna fått komma ut!

av fawr0001

Hej! Här på bloggen kommer ni kunna följa mig i min vardag som hippologstudent vid SLU på riksanläggningen Wången. Jag är en norrlänning på 26år som läser andra året på hippologen. Jag trivs som fisken i vattnet på detta program och kommer dela med mig av studierna samt vardagen i de jämtländska skogarna! Skriv en kommentar om ni funderar över något rörande hippologprogrammet! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *