Måndag och laktattest!


Publicerat den

God måndag! Efter den här helgen med pojkvän på besök så känner jag mig som en människa igen. Jag har hittat motivation och känner att det går emot ljusare tider. Tror också att det bara kommer säga vipps, sen är det april. Idag iallafall så körde vi ett laktattest på Rex på banan, där man… Fortsätt läsa Måndag och laktattest!

Nu är jag less på vintern!


Publicerat den

Alltså denna vinter har varit så obeskrivligt lång. Jag hade inte minsta ångest inför vintern innan den kom, och har inte tyckt att den har varit så himla jobbig heller, men nu är jag tammetusan less. jag är less på att frysa så fort jag går utanför dörren, less på att köra häst i kyla… Fortsätt läsa Nu är jag less på vintern!

Fredag hela veckan


Publicerat den

Eller hur var det nu? Jourvecka, likamed klockan ringer innan den slagit 6. En natt i veckan sov jag i 10 timmar (!) haha ni kan ju gissa hur tidigt jag somnade då. Annars har det varit storm hela veckan. Igår hade vi ’ekipage i balans’ med Fördjupningskurs trav, en vuxenutbildning här på Wången. Den… Fortsätt läsa Fredag hela veckan

Rex Lavec


Publicerat den

Igår startade jag och Rex, vi fick en bra placering i loppet men killen blev trött och dog helt 500 kvar. Tror vi får träna lite till innan vi kan konkurrera. Iallafall så är han en så himla fin häst att köra sina första skakiga starter med. Mycket tacksam till Rexen. Vem trodde att ja… Fortsätt läsa Rex Lavec

Bästa dagan ever!


Publicerat den

HEj Hallå! Livet kompisar! Det är så himla bra just nu, ska jag berätta varför?? Ok berättar varför. Imorse gjorde jag min muntliga reodivisning på seminariearbetet, sen opponerade vi på varandra – check, sen på em så redovisade jag min fördjupningsuppgift, likamed friskvård och rehabilitering – check. Sen ultraljudade vi telles ben, då han varit… Fortsätt läsa Bästa dagan ever!

Nytt år, nya möjligheter!


Publicerat den

Gott nytt år vänner! Jag är tillbaks i alsen sedan den 29e Dec tror jag det var. Min pojkvän följde med hit, efter en superbra umeåvistelse. Vi firade nyår, och kvällen blev så lyckad, tillsammans med närmsta grannarna. sedan ess så har jag haft näsan i pluggböckerna, samt gjort lite julloviga saker, såsom att spela… Fortsätt läsa Nytt år, nya möjligheter!