Nu är det jul, här i vårt hus!


Publicerat den

Hej alla glada! Jag känner mig lite stressed out såhär i juletider. Trots att jag egentligen borde ha allt på det torra, men jag vet inte, det här med att åka hem till julstress och samtidigt försöka få plugg gjort, ja jag vet ej. Ska försöka sluta stressa, Mycket onödigt. Idag diskuterade vi våra utkast… Fortsätt läsa Nu är det jul, här i vårt hus!

Lördag!


Publicerat den

Hejhej hemskt mycket hej! Jag överlevde mitt första lopp i förrgår och det var såååå roligt! Vi kom in sist av ed hästarna som stod på benen, men vad gör det? Jag hade ingen pisk med mig och exemplariske Rex blev lite bekväm, men som den icke-tävlingsmänniska jag är så tar jag sånt där med… Fortsätt läsa Lördag!

12 December


Publicerat den

Glad Tisdag friends. Mitt huvud snurrar av allt plugg. Har kommit igång riktigt bra med seminarieuppsatsen som ska in för feedback på fredag. Känns faktiskt bra, hoppas jag kan lite på magkänslan så jag typ inte behöver skriva om hela arbetet hehe. Igår så jourade jag för sista dagen i år! Riktigt skönt faktiskt, särskilt… Fortsätt läsa 12 December

Kompensationsinlägg


Publicerat den

Känner att jag måste ge er liiite mer i bilder osv, än förra inlägget då jag inte skrev under några dagar pga sthlm, så här kommer det lite mera matnyttigt, eller kanske onödigt eg. Bilderna summerar sthlmhelgen rätt bra, lite starbucks, lite jobb, lite shopping, lite show, lite mat. Supermys med lön helt enkelt! Idag… Fortsätt läsa Kompensationsinlägg

Hej hopp!


Publicerat den

Helu friends. Som vanligt har jag fullspäckat schema, livet som hästtjej är hektiskt. Lite jobbigt när terminen slutar om typ cirkus två veckor och man har flera stora arbeten kvar, hehe! Helgen på Stockholm Horse Show var superkul! Vi hade ett roligt jobb, såg showerna, shoppade lite, både hästigt och icke hästigt osv. Vi är… Fortsätt läsa Hej hopp!