Höstdagar som denna <3


Publicerat den

Vi har haft såååå fint väder idag! Speciellt imorse, när dimman ligger över alsensjön samtidigt om solen lyser igenom. Synd att jag inte tog någon bild på det, men förhoppningsvis så blir inte detta den sista fina höstdagen i år,  nog för att detta var den första! Sen vi hördes senast så har jag varit… Fortsätt läsa Höstdagar som denna <3

Friyay!


Publicerat den

Weho! Känns inte ens som att det har varit vardag så blir det helg igen! Tiden flyger fram här i jämtlandsskogarna. Förkylningen har fortsatt störa mig sedan i onsdags, jag har kurerat, sovit, försökt att bara ligga och se serier, men har blivit lite rastlös emellanåt och då lyckats slänga ihop både en våffelsmet och… Fortsätt läsa Friyay!

Sjukstuga


Publicerat den

Hello! Onsdag mitt i veckan och jag har blivit förkyld. Eller har åtminstone rakblad i halsen och kan inte svälja, typ det jobbigaste i livet. Därför har jag sjukanmält mig själv, och valt att stanna hemma från dagens föreläsningar, som är FEK och unghäst. Dagen till ära så regnar det och är grått och tråkigt.… Fortsätt läsa Sjukstuga

Sunday


Publicerat den

Hej vänner! Veckan har varit fullspäckad av häst, men det är ju bara trevligt! Jag har haft jour hela veckan, samt att jag tagit hand om en av hippettornas hestis, då hon åkte till finland för att köra travlopp. Men med jour kommer jourfrulle och det är alltid lika mumsigt! I tisdags åkte jag och… Fortsätt läsa Sunday

En lång stalldag!


Publicerat den

Tjena kompisar! Jag började morgonen med att köra Joel till busstationen i ö-sund innan jag rullade till stallet. Väl där så körde jag först Telle, med dubbelsulky och Matilda från Islandsinriktningen vid tömmarna. Sedan så körde jag och Bella konferanskörning med våra passhästar då Agrias VD och chef var på besök här på Wången. På… Fortsätt läsa En lång stalldag!

Fredag!


Publicerat den

Glad fredag! Idag så jobbade jag och Bella lite grann med våran bebishäst, ett ettårigt kallblod efter Åsajerven, Fall Jerva heter hon, och hon var så duktig! Sen longerade jag Rex, som jag fått som passhäst under detta läsår, ni ser bilder på dem nedan 🙂 Travhäst i träning är allt som står på schemat… Fortsätt läsa Fredag!

Ridtur!


Publicerat den

I söndags så for jag, Tamara, Bella och Matilda ut och red. Vi hade en supermysig tur uppe på berget intill Wången. Igår var en lugn dag, då vi inte tagit in alla hästar från betet ännu, på måndagar har vi enbart travhäst i träning på schemat under den här perioden. Jag körde Telman på… Fortsätt läsa Ridtur!

Högtryck i Alsen!


Publicerat den

Nu är första veckan avklarad! Mjukstarten som skolan bjöd på var uppskattad av i varje fall mig, då jag haft tid att pyssla på med att få ordning i lägenheten och i stallet. Igår drog många av oss hippisar till bygdegården här i alsen, som ligger ungefär 50 meter från där vi bor, det var… Fortsätt läsa Högtryck i Alsen!