Sällskapskväll i Kösta


Publicerat den

Igår stod det enbart en gemensam aktivitet på schemat, Wången styrde ihop en brännbollsturnering där alla hipp, hov, lärare, och gymnasielever fick delta. På kvällen sen så hade några hippisar styrt ihop en sällskapskväll för att få lära känna de nya ettorna med lite lekar osv, det var supertrevligt att få veta lite mer om… Fortsätt läsa Sällskapskväll i Kösta

Godmorgon!


Publicerat den

Hej alla earlybirds! Jag sitter i detta nu och sippar på morgonkoppen och kikar på nymo (nyhetsmorgon). Jag har hunnit köra kallblodet jag har med mig till skolan, Telman Linn heter han, samt gjort bort stallsysslorna. Efter lunch idag ska jag och Bella, min travhipp 2 kompis, köra in en av skolans hästar till kliniken… Fortsätt läsa Godmorgon!

Terminstart!


Publicerat den

Hej alla hästvänner! Felicia heter jag, 26 år och ursprungligen från Umeå! Jag tänkte blogga om livet som hippologstudent och vardagen i Alsen samt Wången som är en av SLU;s riksanläggningar Jag påbörjar nu mitt andra läsår och har faktiskt längtat efter skolstarten! Idag var första dagen på denna termin och vi mjukstartade med en… Fortsätt läsa Terminstart!