Pubrunda med Disneytema

I onsdags var det dags för den årliga pubrunda med SLU. Varje program väljer ett tema som man ska klä ut sig till. Först möts programmen upp var för sig och går runt på olika nationer innan alla möts upp på nationen där släppet är. Dagen började med att jag åkte till stan för att jag skulle köpa saker till min utklädnad. På stan mötte jag upp Amanda och sen åkte vi hem till mig. Efter ett litet tag kom Elin, Denice och Vera och så förfestade vi lite och åt pizza innan vi gick ut. Pubrundan är ett perfekt tillfälle att träffa personer både från sitt eget program och från andra program, och enligt mig är det ett av de roligaste eventen. Kvällen avslutades på Norrlands med en massa dans.

Dagen efter pubrundan var det dags för det sista litteraturseminariet i kursen, vilket handlade om slakt. Det var även det seminariet som jag skulle redovisa på. Jag berättade om en artikel som handlade om välfärden vid transport till slakt och vid slakt för o-traditionella lantbruksdjur såsom hjort och vildsvin. Redovisningen gick ganska bra, så jag är nöjd! I fredags avslutade vi slaktveckan med att ha en tvärgruppsdiskussion om fall 6 där vi diskuterade de största problemen vi ser med slakt.

Som rubriken lyder hade vårt program ”disney-tema”, ser ni vilka vi är utklädda till?

Eftersom det var fint väder i söndags passade jag på och gå ut en runda till gamla Uppsala, väldigt fin promenadväg men det tog ett tag att gå dit och tillbaka. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *