Semlebak

Inför imorgon har jag för första gången i mitt liv bakat veganska semlor! Vi har som tradition i familjen att göra mini-semlor (så kan man äta flera stycken på en gång utan att få dåligt samvete). I år blev de veganska också. Kanske inte det godaste jag har gjort, men med mandelmassa och grädde så går ju det mesta ner.
Satt precis nu och funderade på om det heter ”semlebak” eller ”semmelbak”, eller om det ens är ett ord.

Förutom semlor så var vi ute på Flustret i lördags och hade skoj, det gäller att passa på nu innan alla klasskamrater sprids ut i landet för praktiken. Nu är det bara tre veckor kvar!!

Lite plugg blir det också. Tentan är på fredag och jag känner mig lite halv-redo för den. I skrivande stund har jag en ugnspannkaka i ugnen och ska fortsätta sammanfatta lite anteckningar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *