Tenta 1 avklarad

Då var det här programmets första salstentamen avklarad! Det kändes bra så jag tror och hoppas att resultatet ska räcka till godkänt. På djursjukskötarprogrammet kan man bara få antingen godkänt eller icke godkänt på tentor vilket jag tycker är bra, det blir bara extra press om man ska satsa på ett högre betyg än så.
Men ja, då var tenta 1 av 2 på den här kursen avklarad och för er som inte läst tidigare inlägg så var denna tentan i biokemi, cellbiologi och rörelseapparaten. Nästa tenta är den 3/12 och då har vi tenta i fysiologi, där ingår bland annat endokrina system, sinnesorgan, digestionsorgan och annat kul!

Under första kursen på programmet tilldelades vi en fadder från åk 2 som ger oss en fadderpärm där tentor från tidigare år finns. Det har varit till stor hjälp vid tentapluggandet! Kan ju vara skönt att ha sett en variation av tentan sedan innan så man har ett hum om vad de kan tänkas fråga om, även om de försöker hitta på något nytt inför varje år. Det var vissa frågor från tidigare tentor som återkom på våran tenta idag vilket var skönt att se, hade hoppats på att de inte skulle hitta på allt för mycket nytt och avancerat haha. Nu återstår en lång väntan på ca 14 dagar innan vi får resultatet. Håll tummarna!

Publicerat den
Kategoriserat som Tenta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *