Tentaplugg

Om ni undrar varför det varit lite dåligt med uppdateringar här så är rubriken förklaringen till det! Jag och mina kursare har salstenta i biokemi/cellbiologi och rörelseapparaten på måndag så studentlivet är inte så jättespännande just nu skulle väl jag säga, dagarna ser mest likadana ut just nu fram till tentan. Det är väldigt mycket att plugga in också, förutom biokemin och cellbiologin så ska vi kunna skelettet, leder och muskler och deras latinska namn så det blir väldigt mycket korvstoppning redan i andra kursen.
Är väldigt tacksam för alla föreläsare som lägger ut Powerpoints åt oss så att man kan läsa igenom dem om och om igen!
Just tentan i biokemi och cellbiologi är lite speciell också för just den delen av den här kursen som vi läser nu är ett förkunskapskrav för en kurs i vår, så om man inte får godkänt nu på måndag eller på omtentan den 7/12 så får man inte gå den där kursen i vår! 😬
Paniken haha! Förhoppningsvis så ska det väl gå bra, om inte nu på måndag så får man en ny chans om 1,5 månad, bara det att den 3/12 skriver vi den sista tentan i den här kursen så då blir det två tentor under samma vecka. 😅 Håller tummarna för att vi klarar den allihopa på måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *