ANISOGNATISM

Vår första kurs, Vårdhygien, har precis tagit slut och vi passade därför på att åka till Warszawa nu i början av vår nya kurs. Vilken helg vi har haft! Resan började 02:40 på fredag morgon, och jag kom tillbaka igår eftermiddag. En fantastiskt fin stad som jag verkligen kan rekommendera. Vi hann med ett besök till Auschwitz också, vilket jag länge har velat göra. Usch och fy säger jag bara. Men så otroligt lärorikt.

 

Idag kom vi i alla fall igång med lite föreläsningar, och med ”lite” så menar jag sex timmars intensivt antecknande och världens adrenalinpåslag till följd av det höga tempot. Min annars ganska fina handstil blev lite lagom spretig, och på vissa ställen är texten så liten att jag knappt kan läsa det själv. Vi har pratat om tänder på häst, hund och katt, och även lite kort om kanin och marsvin. På utbildningen ligger fokus främst på häst, hund och katt då det är de vanligaste djuren vi kommer jobba med i framtiden, men det är alltid kul att få höra lite om andra djur också.

Jag personligen tycker att dagen har varit fantastisk, men å andra sidan kanske jag är lite för förtjust i att hålla uppe ett högt tempo. Det var ingen risk att man skulle somna i alla fall.

Just nu sitter jag och knåpar på en hemtenta som ska in på måndag, blandat med att drömma om vilken hundras jag ska ha i framtiden.

Ha det fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *