Resultatet av medarbetarundersökningen


Publicerat den

Av: Boa Drammeh, fakultetsdirektör Era svar på medarbetarundersökningen är nu sammanställda av undersökningsföretaget. Under maj har resultatet presenterat för ledningarna på universitets-, fakultets- och institutionsnivå. Målsättningen är att alla medarbetare ska ha fått en resultatpresentation avseende sin institution/avdelning innan sommarsemestern. Rent generellt kan sägas att resultatet, både för SLU och för fakulteten för skogsvetenskap, var… Fortsätt läsa Resultatet av medarbetarundersökningen

Är IUFRO svaret på allt?


Publicerat den

Av: Jonas Rönnber, vicedekan, internationaliseringsfrågor När jag tänker efter på alla år som jag varit involverad i internationaliseringsarbetet på fakulteten är det lätt att undra över vad som egentligen har gjorts. Kunde jag med handen på hjärtat gjort mer eller kommer jag att kunna göra så mycket mer? Det skulle ju kunna kännas en aning… Fortsätt läsa Är IUFRO svaret på allt?

Lika villkorsutbildning, behövs det?


Publicerat den

Av: Ann Dolling, vicedekan, lika villkorsfrågor Fakulteten har tagit fram en lika villkorsutbildning i tre steg. Steg 1 behandlar lika villkorslagstiftningen och SLUs styr- och strategidokument och hur lika villkor behandlas där. Det finns även ett avsnitt som handlar om härskartekniker. Steg 2 och 3 handlar om att studera organisationen ur ett normkritiskt perspektiv och… Fortsätt läsa Lika villkorsutbildning, behövs det?

Ämnesområden – vad är det?


Publicerat den

Av: Göran Ståhl, dekan För drygt två år sedan beslöt SLU:s styrelse att ämnesområden ska inrättas vid universitetet. Enligt beslutet är ett ämnes­område ett av en fakultet definierat forsknings­fält som är av relevans för universitetets ansvars­områden enligt SLU:s förordning och som en institution ges i uppdrag att utveckla och upp­rätthålla. Definitionen är inte alldeles glasklar… Fortsätt läsa Ämnesområden – vad är det?