Helg ljuva helg

Det är nåt så fantastiskt med att kunna vara ledig när det är helg! Tidigare när jag pluggade blev det så lätt att veckorna flöt ihop och att en hel del helger behövde ägnas åt plugg men försöker numera se till att låta helgerna vara lediga så mycket det går, att studera är ju också ett jobb även om det är mycket mer upp till en själv att disponera tiden.

Nu har vi två till veckor med intensivt plugg. I tisdags hade vi en workshop med grupphandledning i projektledningskursen om våra projekt- och effektmål samt s.k. arbetspaket som vi delat upp vårt projekt i. Gillar konceptet med grupphandledning men det kom nog också något sent. Vi insåg att vi behövde ändra fokus på vårt projekt och en del av det vi gjort, och eftersom projektet ska redovisas den 23 maj börjar det bli tajt. Men det ska nog gå ändå!

I torsdags passade jag även på att gå på en bok-release! Två av de lärarna vi hade i höstas har släppt en bok (som ni som läser första året till hösten kommer troligen att ha boken som kurslitteratur). Boken handlar om hur man kan omsätta teorier om hållbarhet och miljö i praktiskt strategiskt arbete. En del av det här metoderna tog de upp på kursen men tror att man kan få ytterligare lite inspiration och verktyg med hjälp av boken – blir ett projekt att ta tag i när det lugnat ner sig lite med studierna!Vi hörs i veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *