Förkylningstider

Allt jag äter denna vecka är i sopp-form!
Då menar jag den typen av soppa som skall bota mig från alla sjukdomar i världen. För visst har jag liksom många andra gått och fått den förkylningen, den som aldrig riktigt släpper, den som får en att tro att man kommer dö av hosta. Bortsett från soppa och te, som min diet bestått av den senaste veckan så är allt bra.
Hemtentan är färdig och avslutas med att skickas in på måndag förmiddag, får för mig att jag kommer att kika på den igen under helgen men vi får väl se. Det var inte så värst svårt som jag trodde att det skulle vara, visst, vissa frågor var kluriga men det var inte så att jag inte hade tid att läsa in mig på dem. Under veckan som gått har jag alltså: gått och blivit förkyld, avnjutit mysigaste-middagen med Tuva och Louise, hjälpt min bror flytta, jobbat restaurang 3 halv-dagar,  skrivit klart hemtentan, storstädat lägenheten och varit på Stand-up show på Kalmarsnation som rockade!
Summa summarum min vecka har varit bra, bortsett från viruset i kroppen som förpestar min tillvaro. Imorgon börjar jag jobba klockan 8 på Ulls restaurang tills kvällningen. Sen skall jag bara dyka ner i soffan och slappna av, veckan har trotts allt känts ganska hektisk. Behöver lite tid att vila upp mig lite för att ha ny energi till Slektmiddagen som hålls under lördagskvällen med Veterinärer, Ultunesare och civilingenjörerna från Ångström som läser hälften av sina kurser på Ultuna.
Det var allt för idag, skall försöka njuta lite mer av hösten!

Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.