Solsken och snö

Hör och häpna, solen tittade fram idag för första gången på väldigt länge och jag kunde inte vara gladare!
Det blev en senare lördagskväll igår, utan direkta planer, fick för mig att hela lägenheten skulle städas under morgonen, städningen ledde därefter till ommöblering, som ledde till IKEA. Badrummet mitt fick sig ett lyft, så det var kul, jag har officiellt köpt min första plastblomma. Att köpa plastblomma var dock min enda lösning på att göra badrummet mer trevligt, detta då det saknar fönster. Men nog om det, som alla andra dagar i veckan är det dags för mysfrulle, med egen juice gjord på morot, ingefära och äpple. Men det tar inte slut där, jag kände mig lite extra kreativ så istället för att laga kvällsmat på morotskrafset gjorde jag kardemumma och morotsscones och det blev riktigt jäkla bra! Jag gjorde även en grym blackeyedpeas hummus med extra kummin. Älskar när mina experiment i köket visar sig vara ätbara!
Nu blir det att plocka upp statistik boken i några timmar innan jag tar välbehövlig paus och gör något annat experiment, kanske fröknäckebröd med ramslökssalt och chiafrön.  Tankarna är med andra ord långt ifrån statistik och matte, istället drömmer jag mig bort till ett måttlöst köksexperiment där mängd, tid eller fysikaliska egenskaper inte spelar så stor roll.
Älskar att vi går mot ljusare tider, det är trots allt inte bara jag som behöver solen
Testar ett nytt vegan smör, tidigare vart det Flora, fortsättning följer
Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.