Vissa dagar är bättre än andra

Just nu håller vi på med en inlämningsuppgift i Statistik…. igen. Det är den andra inlämningsuppgiften i statistik, utöver det har vi även en uppgift i matematik som skall lämnas in innan nästa vecka. Utöver det har vi dessutom statistikuppgifter och matteuppgifter som skall lösas i veckan. Jag är minst sagt slut och jag längtar efter de dagar jag får sitta och verkligen plugga, dvs tentainläsningsperioden för att alla bitar skall falla på plats!
Utöver det är egentligen inte jag den som skall klaga, gjort lite felprioriteringar och försöker klämma in så mycket som möjligt under veckorna, men tror inte att jag är så annorlunda från alla andra. De kommande dagarna får jag bara ta och bita ihop, plugga järnet och försöka balansera mat/sömn-klockan. Jag får intala mig själv att allt det jag lär mig nu ändå ligger till grunden för framtida yrke, det kan hända att jag behöver kunna statistik där, då är det ändå superbra att kunna  det hela lite grundläggande för att inte senare stå där som ett fån.
Tack och hej, det var allt för kvällens gnäll-session!
När motivationen tryter kallar man på en vän
Publicerat den
Kategoriserat som Min vardag

av sicn0001

Hej och välkommen till SLU:s student blogg. Jag som ansvarar för denna sida, heter Signe Christerson och jag läser andra året Agronom med inriktning Livsmedel. Här kan du följa min vardag, ställa frågor och läsa mer om hur det är att plugga på SLU.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.