Terminsslut och rusande sommar

Så kom alltså slutet på denna termin. I torsdag hade vi avslutning i Storvreta där vi en sista gång fick presentera resultaten från projektet med kustbygderna. Var extra roligt att vår uppdragsbeställare var där, kändes roligt att äntligen få berätta vad vi hade kommit fram till. Efter lunchen avslutade vi de sista timma ihop med att paddla kajak. Fint intiativ av vår kursledare att ägna bestyr åt att vi ska ha roligt ihop, vilket vi givetvis hade. Bara kolla på mig, hur nöjd jag är där mitt i båten, humoristiskt pytteliten i förhållande till flankmännen.

Nu beger jag mig hem till Småland ett tag, sedan vidare till Norge. Mina kursare beger sig till Kanada, Nya Zealand, Spanien, Island och Etiopien nästa termin. För min del är hösten ännu carte blanche, blir kul å se vad som blir av den. Tills dess, ta hand om er OCH NJUT AV SOMMAR, så hörs vi nog snart igen. <3

1 kommentar

  1. Då får jag som trogen läsare av bloggen önska glad sommar och välförtjänt ledighet. Det har varit ett riktigt nöje att få följa dig och dina bestyr under året som gått.

    Tack och Bock!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *