God jul!


Publicerat den

God jul och Gott nytt år på er allesammans! Hoppas alla får varm tomtegröt till frukost och ett snällt julbord till middag!Samt ett och annat hållbart paket under granen. Haha 🙂

Tack och bock


Publicerat den

Säger jag till denna termin! Det har varit fartfyllt minst sagt. Ny klass och nollning, några sittningar, påbörjade jägarexamen, hängt med kossor och grisar, träffat mycket nya människor, gårdsbesök, lärde mig massor om djurens anatomi, började jobba extra, haft många intressanta diskussioner om etik och moral, kämpat med statistiken och matematiken samt hunnit med några… Fortsätt läsa Tack och bock

Nu går det undan.


Publicerat den

Jag har nog inte haft såhär dålig kontroll på mig själv på länge. Jag har saker som ska göras på hög och stressen är total. Jag försöker strukturera upp allt men när man är trött så är det så lätt att det slår över i förtvivlan. Igår gjorde vi jakt teori provet, jag hade ett… Fortsätt läsa Nu går det undan.

Mat mat matlådor.


Publicerat den

Något en student måste bli bra på är att laga matlådor! Det är viktigt med näringsrik och aptitlig mat så att man har energi och ork för all hjärnaktivitet dagarna ut och in! Det är även ekonomiskt och väldigt tidseffektivt. Att stå vid spisen varje dag finns det inte tid till. Såååå är du kanske… Fortsätt läsa Mat mat matlådor.

En dag på campus.


Publicerat den

En dag på campus som Husdjurs agronom: Anländer till campus med bussen, antingen 12an eller 4an. Köper en frukostpåse innehållande macka, kaffe och frukt från kiosken Amigo, bra pris! 9-12 Försöksdesign (Föreläsing) Lunch, oftast har man med sig matlåda. Det finns många mikrovågsugnar i varenda hus.Eller så köper man något från Amigo, Moccado eller Syltan som är… Fortsätt läsa En dag på campus.

Första Advent.


Publicerat den

Nu är det 24 dagar kvar till Julafton! Julkänslan slog till då det kom massor av snö! Julstjärnan och några tomtar fick åka upp ur förrådslådan och strax jag ska se på någon mysig julfilm. Jag älskar julen, jag tycker det är en otroligt mysig tid. Vi har föreläsningsfritt rätt många dagar vid juldagarna, så… Fortsätt läsa Första Advent.