Sommarlov!

Hej!

Extremt long time no seen, men jag har mina förklaringar! Dels råkade jag förstöra min dator i början av juni och dels upptog kandidaten mycket tid de sista veckorna. Detta, i kombination med fint väder, festande och en Spanienresa har helt enkelt gjort att jag inte skrivit något.

Så vad har hänt de senaste veckorna? Först och främst: kandidaten är inskickad! Efter vår presentation fick jag och Louise väldigt bra feedback från vår handledare och opponenter vilket gjorde att vi ändrade om vissa delar, la till text och tog bort text för att slutligen vara nöjda med vårt arbete. Slutsatsen med vår kandidat – utmaningar och möjligheter vid omställning till ekologisk produktion – är helt enkelt att nätverk och aktörer spelar störst roll vid en omställning till ekologiskt. Det är med hjälp av dem som en lantbrukare kan förstå vad som krävs för omställning. Självklart finns det en mängd andra faktorer också, men detta är alltså vad vi fått fram via den empiri och de teorier vi valt att använda!

Förutom kandidatskrivande har det även funnits tillfällen för fest! Varje vår hålls en examenbal för de som slutar med efterföljande släpp och detta var något jag inte ville missa! Sagt och gjort så samlades ett gäng från klassen för middag och därefter var det dans natten lång. Att festa på kåren är alltid lika roligt!

10 juni tog jag mitt pick och pack för att flytta hemhem under sommaren. Dagen därpå åkte jag till Spanien för att vandra några dagar – fantastiskt – och sen följde midsommar med all dess härlighet. Imorgon är det dags för sommarjobb och likt tidigare somrar är det på Jordbruksverket jag kommer vara. Fältbesiktning av utsädesodlingar står på agendan! Förutom det jobbet kommer det även bli några dagar med skördearbete innan jag åker tillbaka till Uppsala igen.

Med det sagt vill jag önska er en trevlig sommar! Till hösten kommer nya kurser men innan dess – ha det gött!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *